About


(Privé)feestje, evenement, (tuin)concert of bijeenkomst?
Neem contact op voor live muziek en een tarief op maat! 


Aimee Fray

Aimee (28) begon op 6-jarige leeftijd met vioolles en heeft vanuit daar haar passie voor muziek ontwikkeld. Ze volgde zang- en musicallessen en startte in 2012 de docentenopleiding aan het Conservatorium van Maastricht.

Nadat ze in 2016 haar diploma behaalde reisde ze naar Indonesië om daar een muzikaal project te leiden op ISBI University in Bandung. Terug in Nederland gaf ze muziek- en kunstlessen op verschillende basisscholen in het land, leidde ze een koor bij Theaterschool Hakoena in Wijchen en werkte mee aan verschillende musical- en theaterproducties, waaronder Volle Zaal producties te Utrecht en RTL Talent Academy in Amersfoort.

In 2018 verhuisde ze naar Curacao en gaf daar gitaar-, piano- en vioolles bij muziekschool Do Re Music en speelde ze in de all female band Amazons. Ook begon ze daar met het schrijven van haar eerste album, No Gravity, die te beluisteren is via alle digitale streamingsplatformen. 

Aimee verhuisde in mei 2020 terug naar Nederland en is muzikaal actief in de omgeving Nijmegen en Wijchen. Ze geeft les in verschillende instrumenten, geeft songwriting workshops en is daarnaast te boeken als muzikant. Met haar loopstation en minstens 5 instrumenten vormt ze haar eigen one-woman band.