Muziekles

Volg muziekles in Nijmegen!

Gitaar


Piano


Basisschool


Privé-les

Altijd al een instrument willen leren spelen? Of wil je het weer oppakken na een tijdje niet te hebben gespeeld? Volg piano- of gitaarles voor beginners! Instrumentlessen zijn te volgen voor iedereen vanaf 6 jaar. Met jonge leerlingen zullen we spelenderwijs aan de slag gaan met het leren van noten, motorische vaardigheden ontwikkelen en vooral plezier maken in het spelen van muziek. Uiteindelijk speel ik graag in op het interessegebied van de leerling en overleg ik graag wat de leerling belangrijk vindt en wil leren. Zo zouden we aan de slag kunnen gaan met popmuziek (zoals het leren van akkoorden), notenleer en songwriting en componeren! 

Online muziekles

Bovenstaande privé-lessen kunnen ook online worden gevolgd en zijn daarom over de hele wereld te volgen! Online lessen kunnen worden afgesproken op dinsdag en donderdag.

Songwriting Workshop

Check de Songwriting Workshop voor meer informatie over het schrijven van liedjes.

Muziekles op de basisschool

Ook geef ik Algemene Muzikale Vorming op basisscholen in alle groepen. Dit doe ik o.a. voor de Lindenberg in Nijmegen. Mocht uw school interesse hebben in het krijgen van muziekles of andere muzikale projecten, neem graag Contact op.

Groep 8 musical en workshops

In 2015 schreef ik mijn eerste, eigen afscheidsmusical voor groep 8, genaamd Rockschool de musical! Dit verhaal is gebaseerd op de film The School of Rock, waarbij een echte rockster zich voordoet als een docent op een heel nette school. Hij tovert de leerlingen echter om tot rocksterren en leert ze om altijd hun hart te volgen. Mijn musical, met eigen geschreven muziek en teksten, won dat jaar het eerste School Musical Award en de leerlingen van basisschool Scharn in Maastricht mochten de musical daarom in een echt theater (Parkstad Limburg Theaters, Heerlen) uitvoeren. Het was een fantastische en unieke ervaring!

Interesse in Rockschool de musical? Neem graag Contact op. Ook is het mogelijk musical workshops te boeken (ook los van Rockschool de musical).